Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 15 Ekim 2023 #1 Merhaba, ilk önce herkese iyi Sosyaller diliyorum. Benim burun spreyim bitti burnumu açıyordu iyi geliyordu reçete olmadan yine alabilir miyim? Yoksa sağlık ocağına gidip yazdırmam mı gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
Merhaba, ilk önce herkese iyi Sosyaller diliyorum. Benim burun spreyim bitti burnumu açıyordu iyi geliyordu reçete olmadan yine alabilir miyim? Yoksa sağlık ocağına gidip yazdırmam mı gerekiyor?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 15 Ekim 2023 #2 Doktor yazmadıysa bu tarz şeyleri bırak. Ben uzun zaman önce bıraktım ilk zamanlar kullanmayınca daha beter tıkanıyordu burnum.
Doktor yazmadıysa bu tarz şeyleri bırak. Ben uzun zaman önce bıraktım ilk zamanlar kullanmayınca daha beter tıkanıyordu burnum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.361 Çözümler 32 15 Ekim 2023 #3 Alırsın İliadin satılıyordu.
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 15 Ekim 2023 #4 FalconPolat dedi: Doktor yazmadıysa bu tarz şeyleri bırak. Ben uzun zaman önce bıraktım ilk zamanlar kullanmayınca daha beter tıkanıyordu burnum. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda doktor vermişti şimdi bitti. Aras the Great dedi: Alırsın İliadin satılıyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
FalconPolat dedi: Doktor yazmadıysa bu tarz şeyleri bırak. Ben uzun zaman önce bıraktım ilk zamanlar kullanmayınca daha beter tıkanıyordu burnum. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda doktor vermişti şimdi bitti. Aras the Great dedi: Alırsın İliadin satılıyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
6 679344 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 15 Ekim 2023 #5 Reçetesiz anti depresan bile alabiliyorsun bunu rahat alırsın.