Burundaki sivilce en hızlı şekilde nasıl geçirilir?

Yok hocam tamamen palavra. Bu ürünün öyle bir etkiye sahip olması imkansıza yakın. Hadi krem veya maske olsa neyse de, bant tam olarak nasıl büyütebilir ki zaten?

Bende anlayamadım. İnternette yazıyordu yeni çıkan siyah noktalar daha büyük çıkar diye. Alıp deneyeceğim bende.

Hayır olmadı. Ama bir defa yaptım, ve üzerinden 6 aydan fazla geçti ve yine siyah noktalar oldu.

Hocam cildimiz iyi olsun istiyorsak her gün düzgünce bakım yapmalıyız. Ayrıca bakımdan daha önemli olan şey ise beslenme. Beslenmeniz kötüyse ne bakım yaparsanız yapın her türlü çıkar. Ben bile 5-6 gündür salmıştım bakımı vs. yüzüm hemen siyah nokta doldu.

Bende anlayamadım. İnternette yazıyordu yeni çıkan siyah noktalar daha büyük çıkar diye. Alıp deneyeceğim bende.

Deneyin hocam, özellikle buhar banyosundan veya buhar banyosu yapamıyorsanız ılık duştan sonra daha iyi etki verir. Gözenekler açılacağı için çok daha kolay alır siyah noktaları. Buhar banyosundan sonra yapmanızı şiddetle öneriyorum. Hiç vaktiniz yoksa direkt ılık suyla yüzünüzü yıkayıp da yapabilirsiniz.

Hocam ona daha çok siyah noktaları büyütüyor diyorlardı. Sizde öyle bir şey oldu mu?

Hocam kurbanı benim yapmayın bırakın maske sürün kurusun sonra temizleyiciler var olur.

Ben mağara adamıyım, en son bakımı traş olduğumda, iki hafta önce yaptım.

2 hafta önce bende de çıkmıştı, izi yeni yeni kayboluyor. Patlatmaya çalışmanı önermem. Çok kötü acı çekersin ve şu ankinden daha da kötü bir iz oluşur. Sivilceleri patlatmak deride kalıcı iz kalmasına bile sebep olabiliyor.

benzoxin diye bir ilaç var 100tlye bütün sivilcelerimi geçiriyor gece yatmadan önce sürerseniz işe yarıyor

Kimyasal kullanma 31 çekme kendilinden ğeçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…