Ertunc Balkaya Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2020 #1 Arkadaşımla Bus Simulator oynarken Online için gönderdiğim davetleri alamıyor ama ben onunkileri alabiliyorum. Kısa zamanda geri dönerseniz sevinirim.
Arkadaşımla Bus Simulator oynarken Online için gönderdiğim davetleri alamıyor ama ben onunkileri alabiliyorum. Kısa zamanda geri dönerseniz sevinirim.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Aralık 2020 #2 Arkadaşın bu siteye girdiğinde Oyun detayları ve Arkadaş listesi Herkese açıkta mı? Artı 0 Eksi
KS KS Ertunc Balkaya Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2020 #3 Yamete Kudasai dedi: Arkadaşın bu siteye girdiğinde Oyun detayları ve Arkadaş listesi Herkese açıkta mı? Genişletmek için tıkla... zaten arkadaşız Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Arkadaşın bu siteye girdiğinde Oyun detayları ve Arkadaş listesi Herkese açıkta mı? Genişletmek için tıkla... zaten arkadaşız