S sadedediyağ Yoctopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #1 Ekran kartım GTX 1650. Bus Simulator 28 de yüksek ayarda oynuyorum. Sonra bir anda oyun donuyor, yanıt vermiyor. Sadece bu oyunda.
Ekran kartım GTX 1650. Bus Simulator 28 de yüksek ayarda oynuyorum. Sonra bir anda oyun donuyor, yanıt vermiyor. Sadece bu oyunda.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Aralık 2021 #2 Sorunlu bir oyun zaten. Ayrıca 18 mi demek istediniz? İade edebiliyorsanız iade edin. Rezalet bir oyun. Artı 0 Eksi
Sorunlu bir oyun zaten. Ayrıca 18 mi demek istediniz? İade edebiliyorsanız iade edin. Rezalet bir oyun.
KS KS S sadedediyağ Yoctopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #3 sweiss dedi: Sorunlu bir oyun zaten. Ayrıca 18 mi demek istediniz? İade edebiliyorsanız iade edin. Rezalet bir oyun. Genişletmek için tıkla... evt 18 yazıcaktım fakat neden böle olduğunu hiç anlamadım Artı 0 Eksi
sweiss dedi: Sorunlu bir oyun zaten. Ayrıca 18 mi demek istediniz? İade edebiliyorsanız iade edin. Rezalet bir oyun. Genişletmek için tıkla... evt 18 yazıcaktım fakat neden böle olduğunu hiç anlamadım