Y Yusuf07500 Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Oyunu oynamaktayım ama bir görev var ne yapsam geçemedim eğer ki geçen ya da bilen varsa bana yardım edebilir mi teşekkürler Dosya Ekleri image.jpg 399,5 KB · Görüntüleme: 128
Oyunu oynamaktayım ama bir görev var ne yapsam geçemedim eğer ki geçen ya da bilen varsa bana yardım edebilir mi teşekkürler
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.421 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #2 Filonuza doğalgazla çalışabilen otobüsler almanızı istiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yusuf07500 Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #3 Cruslan dedi: Filonuza doğalgazla çalışabilen otobüsler almanızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet aldım ve bir şoför görevlendirdim o konuda bir sıkıntım yok muhtemelen rota yanlış ya doğru rotayı biliyor musun sen Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Filonuza doğalgazla çalışabilen otobüsler almanızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet aldım ve bir şoför görevlendirdim o konuda bir sıkıntım yok muhtemelen rota yanlış ya doğru rotayı biliyor musun sen
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.421 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #4 Yusuf07500 dedi: Evet aldım ve bir şoför görevlendirdim. O konuda bir sıkıntım yok muhtemelen rota yanlış, doğru rotayı biliyor musun sen? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
Yusuf07500 dedi: Evet aldım ve bir şoför görevlendirdim. O konuda bir sıkıntım yok muhtemelen rota yanlış, doğru rotayı biliyor musun sen? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef.