Bus Simulator 2016 Oyundan Atma Sorunu

Caesar Edit

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
Oyunu kurdum her şey tamam, oyuna girdim lakin tam oyuna girip "SÜR"e tıkladığımda oyun kapatıyor kendini.
Çözümü nedir acaba? Ve kapandıktan sonra ekranım aşağıdaki fotodaki hale dönüşüyor anca bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ekran.
  • Nvidia 9600GT 1 GB
  • RAM 12 GB
  • i5-2500 3.2 GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine bir korsan oyun vakası [emoji4] Oyun dosyalarından biri bile eksik olsa bu tip bir sorun alabilirsiniz. Bence oyunu orijinal olarak alıp deneyin. O zaman sağlıklı sonuç alırsınız. Steamde 24TL zaten.

İyide bu düşünce ile bir yere varamazlar? Parası olmayan insanlar ne yapacak peki Benim param var iyi okey ama 24 Tl ile alıp oyunu bilgisayarım kaldırmazsa o para Steam'de kalıyor o zaman zarara giriyorum. Saçma bir düşünce sistemi.
Yine bir korsan oyun vakası [emoji4] Oyun dosyalarından biri bile eksik olsa bu tip bir sorun alabilirsiniz. Bence oyunu orijinal olarak alıp deneyin. O zaman sağlıklı sonuç alırsınız. Steamde 24TL zaten.

Maalesef orijinal oyuna sahip olan arkadaşım ile görüştüm aynı sorunu birebir onda da veriyor.

24 Tl ile alıp oyunu bilgisayarım kaldırmazsa o para Steam'de kalıyor
Böyle bir şey yok, bir oyunu satın aldıktan sonra üzerinden 2 saat ve/veya 14 gün geçmemişse koşulsuz şartsız iade edebiliyorsunuz, paranız da Steam Cüzdan'ınıza veya satın aldığınız karta 2-3 gün içerisinde geri gönderiliyor. Oyunu satın alın, deneyin, olmazsa iade edin. Korsancılığı teşvikin lüzumu yok.

Sorun şu kendi kartım ile Steam'e para yükleyemiyorum ancak cüzdan kodu alıyorum farklı satan sitelerden, iade ettiğinde tekrar cüzdanıma atıyor o parayı ne yapacağım ben boşuna duruyor orada bu yüzden Steam imde 67 Tl birikmiş bekliyor öyle.

Oyun zaten 24 TL Steam'de, 67 TL ile 24 TL'lik bir ürünü satın alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Sevmezseniz de zarara girmemiş olursunuz.

Kesinlikle saçma bir düşünce. Tamamen insanları korsana yönlendirme var bu yorumda. Biz size her önünüze gelen oyunu satın alın demiyoruz. Her oyunun internette belki de yüzlerce incelemesi ve ya gameplayleri var. O değerli 10 dakikanızı ayırın ve izleyin . Hoşunuza giderse satın alın. Bunlar bu kadar basit olaylar. Param yok diyerek acıtasyona gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…