Swindlerx Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Bus Simulator 2018 oyununu Steam üzerinden aldim fakat sirket olustura bastigim anda oyundan atiyor.
Çözüm Swindlerx 15 Mayıs 2022 Berat Gökçen Yalçın dedi: Aynı sorun bende de var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Ayarlara gir oradan oyun en aşağı da " Google analitiği etkinleştir" var onu kapat.
Berat Gökçen Yalçın dedi: Aynı sorun bende de var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Ayarlara gir oradan oyun en aşağı da " Google analitiği etkinleştir" var onu kapat.
Berat Gökçen Yalçın Femtopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #2 Swindlerx dedi: Bus Simulator 2018 oyununu Steam üzerinden aldim fakat sirket olustura bastigim anda oyundan atiyor. Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var çözebildinmi ? Artı 0 Eksi
Swindlerx dedi: Bus Simulator 2018 oyununu Steam üzerinden aldim fakat sirket olustura bastigim anda oyundan atiyor. Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var çözebildinmi ?
KS KS Swindlerx Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 Berat Gökçen Yalçın dedi: Aynı sorun bende de var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Ayarlara gir oradan oyun en aşağı da " Google analitiği etkinleştir" var onu kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
Berat Gökçen Yalçın dedi: Aynı sorun bende de var çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Ayarlara gir oradan oyun en aşağı da " Google analitiği etkinleştir" var onu kapat.