G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, bu oyunlardan ikisinden birini almayı düşünüyorum. Tourist Bus Simulator, Fern Bus Simulator oyununa sahibim. Bus Simulator 21 vs the bus bu iki oyundan brini almak istiyorum. Sizce hangisi almalıyım?
Arkadaşlar merhaba, bu oyunlardan ikisinden birini almayı düşünüyorum. Tourist Bus Simulator, Fern Bus Simulator oyununa sahibim. Bus Simulator 21 vs the bus bu iki oyundan brini almak istiyorum. Sizce hangisi almalıyım?
A Aspiro Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Bence The Bus hocam. Birkaç sene öncesine kadar çok istediğim bir oyundu ama bilgisayarım yoktu.
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #3 Aspiro dedi: Bence The Bus hocam. Birkaç sene öncesine kadar çok istediğim bir oyundu ama bilgisayarım yoktu. Genişletmek için tıkla... The bus hala erken erişim oyunu yazılmış anlamadım tam versiyon çıkmadı mı?
Aspiro dedi: Bence The Bus hocam. Birkaç sene öncesine kadar çok istediğim bir oyundu ama bilgisayarım yoktu. Genişletmek için tıkla... The bus hala erken erişim oyunu yazılmış anlamadım tam versiyon çıkmadı mı?
A Aspiro Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #4 Evet hala geliştirilme aşamasında.
G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #5 Aspiro dedi: Evet hala geliştirilme aşamasında. Genişletmek için tıkla... Çıkacak mı ?
A Aspiro Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #6 8-16 ay arasında çıkacağı belirtilmiş Steam’de.