Bus Simulator 21'de yolcu ücretleri nasıl bakılır?

Griffithc

Centipat
Daha fazla  
Oyuna başlayalı 15 dk oldu durakları geziyorum yolcular biniyor İstanbul'daki gibi değil orta kapıdan falan direkt giriyorlar kart okunmuyor, bilet geçiyor. Biletleride her durakta inip kontrol mü etmeliyim?

Benim önerim ayarlarda yolcuların nakit mi temassız mı ödeme yapacağını seçtiğiniz bölümden temassızı seçmeniz. Böylelikle bilet derdi direkt ortadan kalkıyor.

Benim önerim ayarlarda yolcuların nakit mi temassız mı ödeme yapacağını seçtiğiniz bölümden temassızı seçmeniz. Böylelikle bilet derdi direkt ortadan kalkıyor.
Ayarlarda hangi kısımda sırayla yazar mısın?

Ayarlarda hangi kısımda sırayla yazar mısın?

Oyunun içindeyken oyun ayarlarına gir oyun arayüz gibi bir şey yazması lazım ona tıkla sonra genel ayarlara gir 6. sırada falandı gailba temazsız yapıyorsun ama hala biletsiz kaçak yolcular otobüsüne girmiş oluyor sadece para üstü vermekten kurtuluyorsun kaçak yolcuyu kontrol etmenin tek yolu sanırsam teker teker kontrol etmek.

Benim anlamadığım gece seferi yap diyor yeni rota oluşturuyorum gece simgesi olanları seçip saat 22:00 da yolculuğa çıkıyorum ama görev olmuyor bilginiz varsa söylerseniz iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…