Bus Simulator 27 duyuruldu!

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Duyurulan oyunda Türkçe dil desteği de var. Bakalım, oyuncuları nasıl bir oyun bekliyor... Simülasyon oyunlarına pek merakım yok da simülasyon oyunu oynuyor olsaydım, en azından bu oyunda şehirlerin daha gerçekçi olmasını ve Microsoft Flight simülasyon oyunundaki gibi şehirlerin arasında otobüsle gezmeyi isterdim. Çok kapsamlı oyun olduğu doğrudur da her sene, yeni bir Bus Simulator serisi yerine 3-5 yıl sonra adamakıllı bir oyun duyursalar ve şehirleri daha gerçekçi yapsalar olur aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım optimizasyonu iyi olur. Genelde optimizasyon tarafına hiç uğraşmıyorlar.

Euro Truck Simulator 2 yapımcıları uğraşsa bence daha iyi bir iş çıkarırlar ama göreceğiz nasıl bi oyun olacağını 27nin önyargılı olmayalım hemen.

@Cpt.Revenger, 21 oynamıştım ve yanlış hatırlamıyorsam optimizasyonu cidden berbattı.

Evet doğrudur 2018'de başıma gelmişti benzer olay. Yeterlinin üstünde bir sistem olmasına rağmen FPS düşmesi çok sık giriyordu.

21’in optimizasyonu en son oynadığımda gerçekten berbattı. Umarım bu oyunda bir gelişme olmuştur.

Euro Truck Simulator 2 yapımcıları uğraşsa bence daha iyi bir iş çıkarırlar ama göreceğiz nasıl bir oyun olacağını 27'nin ön yargılı olmayalım hemen.

Olabilir ama ikisi biraz daha farklı konsepte sahip. Biri şehir içi otobüs oyunu diğeri ise coach bus(uzun yol otobüs) oyunu olacak.

Olabilir ama ikisi biraz daha farklı konsepte sahip. Biri şehir içi otobüs oyunu diğeri ise coach bus(uzun yol otobüs) oyunu olacak.
Biliyorum ama şimdi otobüs mekaniğini TruckersMP yapımcıları az buz yaptı, SCS onları örnek alarak ileriki zamanlarda bir şey ortaya koyabilir. Umarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı