Merhaba mailimin şifresini unuttum. Kayıtlı oyun deyince yedek bulmuyor fakat oyun hesap kullanıcı adı şifre istiyor doğru yazıyorum. Hesap basariliyla açılıyor fakat oyunu 1. seviyeden başlatıyor.
O multiplayer için istiyor. Oyunu silin google play games hesabına önceden oynadığınız maille girin sonra tekrar yükleyin. Ama olmayabilir çünkü oyunun bulut kaydında hata var bazılarında oluyor bazılarında olmuyor.Merhaba mailimin şifresini unuttum. Kayıtlı oyun deyince yedek bulmuyor fakat oyun hesap kullanıcı adı şifre istiyor doğru yazıyorum. Hesap basariliyla açılıyor fakat oyunu 1. seviyeden başlatıyor.
Merhaba mailimin şifresini unuttum. Kayıtlı oyun deyince yedek bulmuyor fakat oyun hesap kullanıcı adı şifre istiyor doğru yazıyorum. Hesap basariliyla açılıyor fakat oyunu 1. seviyeden başlatıyor.
Oyunun hesabina giriş yapıyorum 0 dan başlıyor oyun mail hesabına giriş yapamıyorum şifreyi unuttumO multiplayer için istiyor. Oyunu silin google play games hesabına önceden oynadığınız maille girin sonra tekrar yükleyin. Ama olmayabilir çünkü oyunun bulut kaydında hata var bazılarında oluyor bazılarında olmuyor.
Google hesabına giriş yapamıyorum ama oyun hesabına giriş yapabiliyorum . Oyun hesabi 0 dan oyunu aciyorTelefonunda play Games yoksa indir hesabına giriş yap bir daha dene.
Oyun hesabına girmeniz hiçbir şeyi değiştirmez, o multiplayer oynayabilmeniz için istiyor. Google hesabına girmeniz gerekiyor şifresini sıfırlayıp.Oyunun hesabina giriş yapıyorum 0 dan başlıyor oyun mail hesabına giriş yapamıyorum şifreyi unuttum
Google hesabına giriş yapamıyorum ama oyun hesabına giriş yapabiliyorum . Oyun hesabi 0 dan oyunu aciyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.