Bus Simulator Ultimate hesabına giriş yapılamıyor

Hakan94

Hectopat
Merhaba mailimin şifresini unuttum. Kayıtlı oyun deyince yedek bulmuyor fakat oyun hesap kullanıcı adı şifre istiyor doğru yazıyorum. Hesap basariliyla açılıyor fakat oyunu 1. seviyeden başlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba mailimin şifresini unuttum. Kayıtlı oyun deyince yedek bulmuyor fakat oyun hesap kullanıcı adı şifre istiyor doğru yazıyorum. Hesap basariliyla açılıyor fakat oyunu 1. seviyeden başlatıyor.

Oyunun önbelleğini temizleyip tekrar dener misiniz?

O multiplayer için istiyor. Oyunu silin google play games hesabına önceden oynadığınız maille girin sonra tekrar yükleyin. Ama olmayabilir çünkü oyunun bulut kaydında hata var bazılarında oluyor bazılarında olmuyor.

Telefonunda play Games yoksa indir hesabına giriş yap bir daha dene.

Oyunun hesabina giriş yapıyorum 0 dan başlıyor oyun mail hesabına giriş yapamıyorum şifreyi unuttum

Telefonunda play Games yoksa indir hesabına giriş yap bir daha dene.
Google hesabına giriş yapamıyorum ama oyun hesabına giriş yapabiliyorum . Oyun hesabi 0 dan oyunu aciyor

Oyunun hesabina giriş yapıyorum 0 dan başlıyor oyun mail hesabına giriş yapamıyorum şifreyi unuttum

Google hesabına giriş yapamıyorum ama oyun hesabına giriş yapabiliyorum . Oyun hesabi 0 dan oyunu aciyor
Oyun hesabına girmeniz hiçbir şeyi değiştirmez, o multiplayer oynayabilmeniz için istiyor. Google hesabına girmeniz gerekiyor şifresini sıfırlayıp.

Benim de Truck Simulator Ultimate oyununda 2 hesabıma çöktüler hiçbir şekilde açılamıyor bir de eminim Google hesabımla eşitlediğime oyuna girerken hoş geldiniz falan diyordu bağlıydı yani ama yok gitti hesaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…