Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 25 Aralık 2023 #1 Eskiden oynayıp silmiştim, bugün oyunda şirket oluştur deyince oyundan atıyor. Ne yapmam gereklidir? Sebebi nedir? Tab A8. Android 13.
Eskiden oynayıp silmiştim, bugün oyunda şirket oluştur deyince oyundan atıyor. Ne yapmam gereklidir? Sebebi nedir? Tab A8. Android 13.
tetsuu Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 Ayarlar > Oyun bölümünün en altında bulunan "Google Analitiği Etkinleştir" seçeneğini kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 25 Aralık 2023 #3 tetsuu dedi: Ayarlar > oyun bölümünün en altında bulunan "Google analitiği etkinleştir" seçeneğini kapatın. Genişletmek için tıkla... Ayarlar sekmesi nerede? Artı 0 Eksi
tetsuu dedi: Ayarlar > oyun bölümünün en altında bulunan "Google analitiği etkinleştir" seçeneğini kapatın. Genişletmek için tıkla... Ayarlar sekmesi nerede?
tetsuu Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #4 Yağız Ünlü dedi: Ayarlar sekmesi nerede? Genişletmek için tıkla... YouTube'den bakabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 25 Aralık 2023 #5 Kullanıcılar için Google Analytics'i etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Google Workspace Yöneticisi Yardım Bir kuruluştaki Google hesaplarının yöneticisiyseniz Google Analytics'i kimlerin kendi hesabından kullanacağını kontrol edebilirsiniz. Yönetici konsolunuzda bu kullanıcılar için Analytics'i etkinleşti support.google.com Bu değil mi? Artı 0 Eksi
Kullanıcılar için Google Analytics'i etkinleştirme veya devre dışı bırakma - Google Workspace Yöneticisi Yardım Bir kuruluştaki Google hesaplarının yöneticisiyseniz Google Analytics'i kimlerin kendi hesabından kullanacağını kontrol edebilirsiniz. Yönetici konsolunuzda bu kullanıcılar için Analytics'i etkinleşti support.google.com Bu değil mi?