Bus Simulator Ultimate Steam sayfası açıldı!

Beklediğim oyun mobil versiyona göre değişiklerin olacağını düşünüyorum.

Umarız hocam. Benim merak ettiğim oyun içi alışveriş sistemi nasıl olacak.

Steam'de o işlerin detaylarını bilmiyorum. Eğer Steam oyun içi satın alma konusunda sıkıntı çıkartmıyorsa oyun içi alişveriş devam eder. Reklamlar kalkar. Çünkü Steam böyle şeyleri yasaklamıştı. Belki bazı şeyler için DLC falan ekleyebilir ücretli olarak. Oyunun ücretsiz olacağını düşünenler var da ben ücretsiz olacağını sanmıyorum. Ama fiyatı uygun olur bence.

DLC olur diye düşünüyorum bende hocam ve PC'de evet ücretsiz olacağını bende düşünmüyorum. Zuuks Games oyunlarını seviyorum.

Hayır, oyunu emülatörlere kolaylık sağlamak için PC'ye çıkartacaklar.
Oyun büyük ihtimal cross-play olacak yani demek oluyor ki oyun mobil sürümden farklı olmayacak.
Zuuks gibi bir şirket PC için ayrı bir düzenleme yapsaydı market sayfasındaki görsellerde yaptıkları değişiklikleri/yenilikleri göstermeden duramazlardı.
Yani şunu demek istiyorum PC için özel olarak optimize edilmiş, kontrolleri de PC'ye özel olarak uyarlanmış içerik olarak aynı bir oyun geliyor heyecana gerek yok.
Sen kalk lisans al bir de ETS 2'ye yapılan otobüs modlarının modellerini oyunun içine aktar sonra Steam'e sayfa aç bunu bazı mobil oyunları da yapıyor.
Lisans almaya paran var tamam güzel e konsept güzel. Modellere de bir şey demiyorum. Neden haritayı düzenlemiyorsun? Otogar ekliyorlar iyi güzel ama bir bakın,
Otogara bağlanan yol ile bir de otogara bakın. Doğru düzgün orantılı yol yok oyunda... Oyunda Ankara var örnek veriyorum Ankara'dan mı geçiyorum Çorum'dan mı geçiyorum belli değil... Yalandan Ankara'ya girerken bi' tane Ankara kapısı koymuşlar dalga geçer gibi.
Mobilde onlarca oyun var ama bunun gibi değişik fizikleri, 2015 mobil oyun edasındaki harita tasarımı olan oyun yok. Zuuks un yaptığı eski oyunların haritalarına bakın yine aynı değişen bir şey yok.
Sadece Bus Simulator Ultimade Steam a eklenmiyor Truck Simulator Ultimade de buna dahil.

Yalan değil multiplayer oynamak eğlenceli ama neden adamakıllı bir harita düzenlemesi yapmıyorsun ve fizikleri iyileştirmiyorsun? Kamera açısı otobüs geri yatarsa kamera da geri yatıyor iç mekan kontrolü çok garip direksiyon çok hantal, taşıtın hızı arttıkça direksiyonun dönüş aralığı azalıyor böyle saçma bir şey olabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleme:

Böyle oynaması daha iyi olacak hocam açıkçası.

OMSI'de bayağı iyi simulasyondu Remastered falan gelse güzel olurdu bayağı. Zaten piyasada adamakıllı otobüs oyunu pek yok.

Böyle oynaması daha iyi olacak hocam açıkçası.

Evet zevkli olacaktır. Steam başarımları eklerlerse daha da eğlenceli olacağına inanıyorum ama Zuuks kendini geliştirmeli ve oyunlarını Forza Horizon edasında çıkarmamalı. Oyunu eleştirdim diye nefret ediyorum sanmayın hocam sakın . Bende bu oyunu seviyorum ama hep aynı kalması ve oynanışta bir değişikliğin olmaması can sıkıyor.
Bence bu oyuna lisans eklenmesi erken bir karardı... Oyunu daha da iyi geliştirebilirlerdi.
Oyunu istek listeme çıktığı gün ekledim zaten.
Haftada bir yenilik var mı diye kontrol ediyorum.

OMSI'de bayağı iyi simulasyondu Remastered falan gelse güzel olurdu bayağı. Zaten piyasada adamakıllı otobüs oyunu pek yok.

OMSI'ye DLC getiriyorlar maalesef, ben bu zihniyetin OMSI'yi remaster edeceklerini sanmıyorum.
Yapımcı firma umarım Unreal Engine'yi kullanmaktan vazgeçer.
PC otobüs oyunlarının en büyük hatası oyunlarını Unreal Engine ile çıkarmalarıdır. Grafik her şey değildir oynanış olmazsa o oyunun bir ağırlığı olmaz OMSI bunun en büyük örneği ama mevcut oyunun fix yamaları dışında daha fazla yenilik güncellemesi alacağını düşünmüyorum çünkü optimizasyon sorunu var. DLC eklemeye devam edeceklerdir.

Son düzenleme:

Fernbus gibi oda optmizasyonu sıkıntılı bir oyundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…