Busuu Premium alınır mı?

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 24.148
Busuu Premium gerçekten çok güzel sadece İngilizce falan değil diğer dilleri de çok uygun. Mesela portekizce öğreniyordum gayet başarılıydım yabancı olduğum bir dile göre ama Premium da çok pahalı gelmişti arkadaşım APK'sını atmıştı oradan indirmiştim. Yine de fiyat performans, özellikle İngilizcesi çok yararlı düzenli çalışsan 3 ayda 3 yıllık İngilizce öğretir. Ücretsiz uygulamalarda iyi bu arada Duolingo, Voscreen, quizlet, beelinguapp tavsiyem

Ben 50 Liraya yıllık almıştım. Almanca için. Çok yeterli olmasa da günlük dersler yapıldığında gayet faydasını göreceksiniz. Çok yeterli olmamasından kastım 'pratik'. Öğreneceğiniz dili konuşan insanlarla bol bol pratik yapmak sizin için en önemlisi.

Merhaba. Dilimi geliştirmek istiyorum. A2-B1 seviyesinde İngilizce biliyorum. Sizce busuu Premium faydalı olur mu? 1 yıl 84,99 ₺ ödemek mantıklı mı? 24 saatlik %50 indirim fırsatı var. Sizce alınır mı? Teşekkürler.

Alınır dostum ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Yanına Duolingo'nun ücretsiz versiyonunuda ekleyerek gidersen ikisi aynı anda iyi ilerleme sağlatıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı