illumi Decapat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 9 17 Aralık 2023 #1 Dil ogrenmek amaciyla uyelik alacagim fakat bir seferde yillik mi aliyor yoksa ay ay mi aliyor anlayamadim. Dosya Ekleri IMG_4448.png 104,5 KB · Görüntüleme: 85 IMG_4449.jpeg 61 KB · Görüntüleme: 71
Dil ogrenmek amaciyla uyelik alacagim fakat bir seferde yillik mi aliyor yoksa ay ay mi aliyor anlayamadim.
tabletfurky Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Benzer gösterim şekliyle Duolingo aldım aylık ödeme yapacak sandım fakat tüm parayı çekti neyse ki iade istedim ve paramı iade edecekler 6. günümdeyim bekliyorum iadeyi artık.
Benzer gösterim şekliyle Duolingo aldım aylık ödeme yapacak sandım fakat tüm parayı çekti neyse ki iade istedim ve paramı iade edecekler 6. günümdeyim bekliyorum iadeyi artık.
Last Avenger Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #3 12 ay seçersen yıllık ücretini ödüyorsun. İptal etsen de iade olmuyor. 1 yıl boyunca kullanabiliyorsun. İptal edince iade olmuyor. Talep oluşturursan iade olur belki bilmiyorum.
12 ay seçersen yıllık ücretini ödüyorsun. İptal etsen de iade olmuyor. 1 yıl boyunca kullanabiliyorsun. İptal edince iade olmuyor. Talep oluşturursan iade olur belki bilmiyorum.