QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2023 #1 İngilizce öğrenmek için hangisi daha iyi? Nedenlerinle yazarsanız sevinirim.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.185 Çözümler 4 2 Kasım 2023 #2 Busuu denemedim ancak Duolingo gerçekten iyi.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.942 Çözümler 18 Yer Balıkesir 2 Kasım 2023 #3 Busuu kullanıyorum daha iyi.
I insan_1 Picopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 Duolingo.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2023 #5 SARAÇLI dedi: Busuu kullanıyorum daha iyi. Genişletmek için tıkla... insan_1 dedi: Duolingo. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi ki nedenlerinle yazın demişim.
SARAÇLI dedi: Busuu kullanıyorum daha iyi. Genişletmek için tıkla... insan_1 dedi: Duolingo. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi ki nedenlerinle yazın demişim.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 Busuu'yu kullanmadım ama Dualingoda lig sistemi var. Programı kullandıkça lig puanın artıyor, diğer kullanıcılarla aranda bir çekişme olduğu için devamlılığı tetikliyor.
Busuu'yu kullanmadım ama Dualingoda lig sistemi var. Programı kullandıkça lig puanın artıyor, diğer kullanıcılarla aranda bir çekişme olduğu için devamlılığı tetikliyor.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.938 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #7 Duolingo'da cümleler rastgele gibiydi zamanla düzelttiler mi bilmiyorum. Busuu'nun müfredatı ve cümleleri daha iyi gibi geliyor.
Duolingo'da cümleler rastgele gibiydi zamanla düzelttiler mi bilmiyorum. Busuu'nun müfredatı ve cümleleri daha iyi gibi geliyor.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.046 Makaleler 3 Çözümler 24 4 Kasım 2023 #8 QuasarWhisper dedi: Hocam iyi ki nedenlerinle yazın demişim. Genişletmek için tıkla... Hocam Duolingo'yu 2 seneden fazladır kullanıyorum ve şu anda akıcı İngilizce konuşabiliyorum öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
QuasarWhisper dedi: Hocam iyi ki nedenlerinle yazın demişim. Genişletmek için tıkla... Hocam Duolingo'yu 2 seneden fazladır kullanıyorum ve şu anda akıcı İngilizce konuşabiliyorum öneririm.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.308 Makaleler 18 Çözümler 41 4 Kasım 2023 #9 Cicenes35 dedi: Hocam Duolingo'yu 2 seneden fazladır kullanıyorum ve şu anda akıcı İngilizce konuşabiliyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Sadece Duolingo ile mi oldu bu? Bilmediğimden soruyorum. Ben IELTS 6.5 dolaylarındayım. Kullanabilir miyim?
Cicenes35 dedi: Hocam Duolingo'yu 2 seneden fazladır kullanıyorum ve şu anda akıcı İngilizce konuşabiliyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Sadece Duolingo ile mi oldu bu? Bilmediğimden soruyorum. Ben IELTS 6.5 dolaylarındayım. Kullanabilir miyim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.095 Makaleler 15 Çözümler 495 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Kasım 2023 #10 Girdap dedi: Sadece Duolingo ile mi oldu bu? Bilmediğimden soruyorum. Ben IELTS 6.5 dolaylarındayım. Kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O puan için Duolingo çok çocuk oyuncağı gelir bence. Busuu kullanmadım ama Duolingo hem kelime hem cümle kurmayı öğrettiği için temel atmak veya orta seviyeye gelmek isteyenler için iyi bir uygulama.
Girdap dedi: Sadece Duolingo ile mi oldu bu? Bilmediğimden soruyorum. Ben IELTS 6.5 dolaylarındayım. Kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O puan için Duolingo çok çocuk oyuncağı gelir bence. Busuu kullanmadım ama Duolingo hem kelime hem cümle kurmayı öğrettiği için temel atmak veya orta seviyeye gelmek isteyenler için iyi bir uygulama.