Busuu vs Duolingo

Sadece Duolingo ile mi oldu bu? Bilmediğimden soruyorum. Ben IELTS 6.5 dolaylarındayım. Kullanabilir miyim?

Hocam kusuruma bakmayın uyarıdan dolayı yazamadım evet öneriririm kullanabilirsiniz fakat uygulamannın kötü bir şartı var oda premium aldırmaya çalışması sadeec 5 canınız var ve her hata yapıp 5 can bitirdiğinizde 1 can için 4 saat beklemeniz lazım premium kullanıyorum ben.

Rusça için konuşayım. Duolingo sadece cümleleri doğru sırayla yazmayı ve biraz kelime bilgisi öğretiyor, nedenini veya dersi anlatmıyor. Önceden altyapım olmasa grammer olarak çok sorun yaşardım.

Dün daha önce denediğim Busuu'nun premium sürümünü aldım yıllık 300'e. Nays ile 60 tl geri ödeme yapacak Google Play'den aldığım için. Ders içeriği daha kapsamlı geldi bana Duolingo'dan. Derslerde önce öğretiyor sonra soruyor, az önce 30 saniyelik bir alıştırma yaptım dinleme ve okuma üzerine. Topluluk ve başkalarının yanlışlarını düzeltme özelliği iyi. Busuu'yu daha çok beğendim ben. Rusça'yı bitirince iş ingilizcesi vs bakıcam.

Dualingo ve Busuu kullanmış biri olarak söylüyorum ki Busuu daha iyi. Ancak Busuu bir süre sonra Premium olmadığınız için bazı özellikleri kaldırıyor. İndirim ile Premium alabilirsiniz. İndirimle gayet uygun fiyata aldım ben. İçerik vb. olarak kesinlikle Busuu.

Şu an ben de busuu kullanıyorum destek olsun diye ama premium ek ne sağlıyor reklam kaldırama dışında bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…