Butik sayfası için web sitesi nasıl oluşturulur?

MuhammedErdem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kuzenimin bir Instagram sayfası var butik kuzenim için bir web sitesi oluşturmak istiyoruz domain şu an 36 TL .com domain alsak siteyi nasıl yapacağız? Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Domain aldıktan sonra 1 tane de hosting almanız gerekiyor. Sonra alan adınızın isim sunucularını hostinge yönlendirip siteyi aktif hale getirebilirsiniz. Bütün işlemler alan adı ve hosting sağlayıcılarınızın sitelerinde detaylıca anlatılıyor. Eğer yapamadığınız bir şey olursa e mail adresimden iletişime geçebilirsiniz yardımcı olurum.

Teşekkürler ama tasarım anlamında diyorum hoş dursun ödeme seçeneği falan nasıl eklenir onu nasıl yapacağım.

Teşekkürler ama tasarım anlamında diyorum hoş dursun ödeme seçeneği falan nasıl eklenir onu nasıl yapacağım.

Wix ADI sizin için özel bir site yapabilir. Orada böyle seçenekler var diye biliyorum.

Hocam başlangıçta Wordpress kullanmanız daha mantıklı olur. Woocommerce eklentisiyle çoğu ödeme yöntemini entegre edebilirsiniz. Türkiye'de Woocommerce kredi kartı ile ödeme mümküm olmadığı için iyzico, PayTR gibi sanal pos sağlayıcılarına göz atabilirsiniz. Orada da kurulum için talimatlar yer alıyor.

İsterseniz iletişime geçebilirsiniz, profesyonel web tasarım hizmeti veriyorum.
Discord: Yiğit#0471

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…