Lawrus Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Button'a her tıkladığımda numericupdown +1 sayı artmasını istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 7 Mayıs 2023 #2 C#:Panoya kopyala numericUpDown1.Value += 1; Artı 0 Eksi Çözüm
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.898 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Mayıs 2023 #3 numericupdown kontrolünün isminin nmrSayi olduğunu farz edersen: Butonun click eventine nmrSayi.Value = nmrSayi.Value + 1; yazabilirsin. Artı 0 Eksi
numericupdown kontrolünün isminin nmrSayi olduğunu farz edersen: Butonun click eventine nmrSayi.Value = nmrSayi.Value + 1; yazabilirsin.
KS KS Lawrus Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 300319 dedi: C#:Panoya kopyala numericUpDown1.Value += 1; Genişletmek için tıkla... Teşekkürler = koymadığım için olmuyormuş - Bir konuda daha yardım isteyebilir miyim? C#:Panoya kopyala string[] dizi = new string[5]; int index = 0; Şöyle bir dizi oluşturdum ve TextBox'taki sayıyı indexe atması için şöyle bir kod yazdım. C#:Panoya kopyala dizi[index] = textBox3.Text; index++; Button'a tıklandığında indexlerin toplamını label'a yazdırmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
300319 dedi: C#:Panoya kopyala numericUpDown1.Value += 1; Genişletmek için tıkla... Teşekkürler = koymadığım için olmuyormuş - Bir konuda daha yardım isteyebilir miyim? C#:Panoya kopyala string[] dizi = new string[5]; int index = 0; Şöyle bir dizi oluşturdum ve TextBox'taki sayıyı indexe atması için şöyle bir kod yazdım. C#:Panoya kopyala dizi[index] = textBox3.Text; index++; Button'a tıklandığında indexlerin toplamını label'a yazdırmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 7 Mayıs 2023 #5 C#:Panoya kopyala dizi.Count.ToString(); Artı 0 Eksi
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.898 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 7 Mayıs 2023 #6 C#:Panoya kopyala int toplam = 0; for(int i = 0; i < dizi.Lenght; i++) { toplam += dizi[i]; } Console.WriteLine(toplam); Artı 0 Eksi
C#:Panoya kopyala int toplam = 0; for(int i = 0; i < dizi.Lenght; i++) { toplam += dizi[i]; } Console.WriteLine(toplam);
KS KS Lawrus Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #7 300319 dedi: C#:Panoya kopyala dizi.Count.ToString(); Genişletmek için tıkla... spriggan dedi: C#:Panoya kopyala int toplam = 0; for(int i = 0; i < dizi.Lenght; i++) { toplam += dizi[i]; } Console.WriteLine(toplam); Genişletmek için tıkla... Sosyal'de yazım yanlışından ceza yediğim için cevap veremedim. Teşekkürler, kodlar çok işime yaradı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
300319 dedi: C#:Panoya kopyala dizi.Count.ToString(); Genişletmek için tıkla... spriggan dedi: C#:Panoya kopyala int toplam = 0; for(int i = 0; i < dizi.Lenght; i++) { toplam += dizi[i]; } Console.WriteLine(toplam); Genişletmek için tıkla... Sosyal'de yazım yanlışından ceza yediğim için cevap veremedim. Teşekkürler, kodlar çok işime yaradı.