zzzYusuf Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 Merhaba. Bir masa tenisi raketi almak istiyorum ve Butterfly Ruby ve Platin arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2025
Merhaba. Bir masa tenisi raketi almak istiyorum ve Butterfly Ruby ve Platin arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
K kyrp Yoctopat Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #2 Aldın mı, aldıysan hangisi ve memnun musun? Ben de Platin ile Ruby arasında kaldım. Aldın mı aldıysan hangisi ve memnun musun
Aldın mı, aldıysan hangisi ve memnun musun? Ben de Platin ile Ruby arasında kaldım. Aldın mı aldıysan hangisi ve memnun musun
zzzYusuf Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:48 #3 kyrp dedi: Aldın mı, aldıysan hangisi ve memnun musun? Ben de platin ile Ruby arasında kaldım. Aldın mı aldıysan hangisi ve memnun musun? Genişletmek için tıkla... Biraz geç olacak ama dimitrij ovtcharov platin aldım gayet memnunum güzel bir raket.
kyrp dedi: Aldın mı, aldıysan hangisi ve memnun musun? Ben de platin ile Ruby arasında kaldım. Aldın mı aldıysan hangisi ve memnun musun? Genişletmek için tıkla... Biraz geç olacak ama dimitrij ovtcharov platin aldım gayet memnunum güzel bir raket.