4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 4 Temmuz 2021 #11 ALPHA_WOLF dedi: Konuyu okursanız anlarsınız neden ısındığını çok oynadım diye ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Instagramda ısınıyor sanıyordum kusura bakmayın hocam. Bu hava şartlarında ısınma normal olabilir ve cihaz aşırı eski ondan kaynaklı olabilir.
ALPHA_WOLF dedi: Konuyu okursanız anlarsınız neden ısındığını çok oynadım diye ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Instagramda ısınıyor sanıyordum kusura bakmayın hocam. Bu hava şartlarında ısınma normal olabilir ve cihaz aşırı eski ondan kaynaklı olabilir.
ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #12 416274 dedi: Instagram'da ısınıyor sanıyordum kusura bakmayın hocam. Bu hava şartlarında ısınma normal olabilir ve cihaz aşırı eski ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam dolaba koymadan önce normaldi o kadar kötü değildi ne olduysa ondan sonra oldu.
416274 dedi: Instagram'da ısınıyor sanıyordum kusura bakmayın hocam. Bu hava şartlarında ısınma normal olabilir ve cihaz aşırı eski ondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam dolaba koymadan önce normaldi o kadar kötü değildi ne olduysa ondan sonra oldu.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 4 Temmuz 2021 #13 ALPHA_WOLF dedi: Peki ya ısınma ısınan işlemci ve ben uygulamayı kapatıyorum pil kullanımına giriyorum uygulama hala açık gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Batarya ısınıyordur.
ALPHA_WOLF dedi: Peki ya ısınma ısınan işlemci ve ben uygulamayı kapatıyorum pil kullanımına giriyorum uygulama hala açık gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Batarya ısınıyordur.
ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #14 Shadow Ryzen dedi: Batarya ısınıyordur. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam bataryaya soğuk ama işlemci olan kısım elimi dahi süremiyorum.
Shadow Ryzen dedi: Batarya ısınıyordur. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam bataryaya soğuk ama işlemci olan kısım elimi dahi süremiyorum.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 4 Temmuz 2021 #15 ALPHA_WOLF dedi: Hocam dolaba koymadan önce normaldi o kadar kötü değildi ne olduysa ondan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman batarya değişimi gerekli hocam.
ALPHA_WOLF dedi: Hocam dolaba koymadan önce normaldi o kadar kötü değildi ne olduysa ondan sonra oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman batarya değişimi gerekli hocam.
ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #16 416274 dedi: O zaman batarya değişimi gerekli hocam. Genişletmek için tıkla... Kesin mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 4 Temmuz 2021 #17 ALPHA_WOLF dedi: Baktım hocam bataryaya soğuk ama işlemci olan kısım elimi dahi süremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bataryadan işte git değiştir.
ALPHA_WOLF dedi: Baktım hocam bataryaya soğuk ama işlemci olan kısım elimi dahi süremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bataryadan işte git değiştir.
ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #18 Shadow Ryzen dedi: Bataryadan işte git değiştir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam hemen yenisini alim çok teşekkürler.
Shadow Ryzen dedi: Bataryadan işte git değiştir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam hemen yenisini alim çok teşekkürler.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 4 Temmuz 2021 #19 ALPHA_WOLF dedi: Kesin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam başka neden kaynaklı olabilir ki? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2021
ALPHA_WOLF dedi: Kesin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam başka neden kaynaklı olabilir ki?
ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #20 416274 dedi: Evet hocam başka neden kaynaklı olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Belki işlemci bozulmuştur dedim.
416274 dedi: Evet hocam başka neden kaynaklı olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Belki işlemci bozulmuştur dedim.