Kafama kısa saç yakışıyor yanları 1 üstleri 3 numara yapsam keko gibi mi durur sizce?
Görünüş tarz ten rengi ve fizikle alakalı biraz. Eğer zayıfsaniz oversize tişört giymezseniz muhtemelen keko gibi durur.
Dün bir yaptırayım dedim cesaret edemedim yana doğru yatırıyorum saçı ama bence güzel bir saç modeli hafif bir sakal güzel görünür.
Sakalım çıkmadı daha .dddDün bir yaptırayım dedim cesaret edemedim yana doğru yatırıyorum saçı ama bence güzel bir saç modeli hafif bir sakal güzel görünür.
Keko modeli denilen tarzda saçın ön kısmı alına kadar uzanıyor. Islak bir görünüm de oluyor. Yanlar da 0 oluyor. Çok da güzel yakışır 3-1 numara.
Kısa saç mükemmeldir, ben uzatmak istemiştim 2-3 ay güzel uzadı. Sonra dökülmeden dolayı kazıttım. Dünya varmış diyorsun![]()
Bence uzun saç mükemmel bir şey. 10 yıldır saç uzatıyorum ortalama profilden çok uzaklaşıyor insan ve bu hoşuma gidiyorKeko modeli denilen tarzda saçın ön kısmı alına kadar uzanıyor. Islak bir görünüm de oluyor. Yanlar da 0 oluyor. Çok da güzel yakışır 3-1 numara.
Kısa saç mükemmeldir, ben uzatmak istemiştim 2-3 ay güzel uzadı. Sonra dökülmeden dolayı kazıttım. Dünya varmış diyorsun![]()
Bence uzun saç mükemmel bir şey. 10 yıldır saç uzatıyorum ortalama profilden çok uzaklaşıyor insan ve bu hoşuma gidiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.