Derinjack Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 95 1 Haziran 2020 #1 Elektrik kaçağı oldu PSU yandı. PSU'yu değiştirdim görüntü vermedi. Anakartı değiştirdim hala görüntü yok. Buzzer aldım buzzer ses vermiyor. Buzzerin ses vermemesinin nedeni nedir? Ne yapabilirim bu durumda? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2020
Elektrik kaçağı oldu PSU yandı. PSU'yu değiştirdim görüntü vermedi. Anakartı değiştirdim hala görüntü yok. Buzzer aldım buzzer ses vermiyor. Buzzerin ses vermemesinin nedeni nedir? Ne yapabilirim bu durumda?
Fuat Grapçı Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #2 Aynısı arkadaşıma olmuştu. İşlemcisinde problem çıktı. Artı 0 Eksi
KS KS Derinjack Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 95 7 Haziran 2020 #3 Fuat Grapçı dedi: Aynısı arkadaşıma olmuştu. İşlemcisinde problem çıktı. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir not ile garantiye verdik. Arkadaşınızda işlemci garantiye gitti mi? Gittiyse değiştirdiler mi? Dosya Ekleri IMG_20200606_232201.jpg 572,9 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
Fuat Grapçı dedi: Aynısı arkadaşıma olmuştu. İşlemcisinde problem çıktı. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir not ile garantiye verdik. Arkadaşınızda işlemci garantiye gitti mi? Gittiyse değiştirdiler mi?