Öylesineİsim
Hectopat
Bwverify SMS'i hangi siteye ait?
Büyük ihtimal rastgele SMS ismi atanmış. Bwverify diye bir SMS'e ait site çıkmıyor.Bwverify SMS'i hangi siteye ait?
Büyük ihtimal rastgele SMS ismi atanmış. Bwverify diye bir SMS'e ait site çıkmıyor.
Çok karışık bir olay olmuş hocam? Telefonunuz çalınmış ve kontrol ettiğinizde SMS vardı? Size bağlı bir şey, temize çıkarsanız bile kendi şahsi bilgileriniz ile yapılmış.T
Telefonum çalındı ve telefonumda böyle bir SMS vardı kontrol ettiğimde cloudsigma adlı bir VPS sitesinin gönderdiğini gördüm yasa dışı bir sanal sunucu kurarlarsa( p3nel gibi ) ve kendimi temize çıkaramazsam ne kadar ceza yerim?
Çok karışık bir olay olmuş hocam? Telefonunuz çalınmış ve kontrol ettiğinizde SMS vardı? Size bağlı bir şey, temize çıkarsanız bile kendi şahsi bilgileriniz ile yapılmış.
Belli değil, yüksek veya düşük miktarda olabilir.Ne kadar ceza yerim?
Site ile iletişime geçiyorum böyle bir hesap kurulmamış diyorlar.
Büyük ihtimal rastgele SMS ismi atanmış. Bwverify diye bir SMS'e ait site çıkmıyor.
Belki sadece hesap kurma esnasında SMS gönderdiler, ve girmediler yani hesap oluşturulmadı. O zaman bir problem olmaz.Kanka siteye sordum SMS bize ait dediler ama SMS'in geldiği telefon numarası ile nir hesap kurulmamış diyorlar.
Belki sadece hesap kurma esnasında SMS gönderdiler, ve girmediler yani hesap oluşturulmadı. O zaman bir problem olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.