O Oguzhanyzc Decapat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 13 1 Mayıs 2021 #1 Daha SSD mi yeni aldım ve benchmark testlerinde ortalamanın altında çıkıyor. Neden? Bu testlerden çok da anladığım söylenemez ama benim anladığım bu yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Daha SSD mi yeni aldım ve benchmark testlerinde ortalamanın altında çıkıyor. Neden? Bu testlerden çok da anladığım söylenemez ama benim anladığım bu yardımcı olursanız sevinirim.
Miami Yacine Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Userbenchmark kullanmayın. Değerler yanlış, gidip Crystaldiskmark kullanabilirsiniz. Ve kesinlikle rehber izleyin direkt rastgele basmayın.
Userbenchmark kullanmayın. Değerler yanlış, gidip Crystaldiskmark kullanabilirsiniz. Ve kesinlikle rehber izleyin direkt rastgele basmayın.
O Oguzhanyzc Decapat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 13 1 Mayıs 2021 #3 Miami Yacine dedi: Userbenchmark kullanmayın. Değerler yanlış, gidip CrystalDiskMark kullanabilirsiniz. Ve kesinlikle rehber izleyin direkt rastgele basmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler komple sistemi test yapabileceğim bir program biliyorsanız önerir misiniz?
Miami Yacine dedi: Userbenchmark kullanmayın. Değerler yanlış, gidip CrystalDiskMark kullanabilirsiniz. Ve kesinlikle rehber izleyin direkt rastgele basmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler komple sistemi test yapabileceğim bir program biliyorsanız önerir misiniz?
Miami Yacine Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 Oguzhanyzc dedi: Teşekkürler komple sistemi test yapabileceğim bir program biliyorsanız önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Aida64 duymuştum o olabilir ya da ekran kartını test etmek istiyorsanız Furmark olabilir ama PSU'nuz iyiyse yapın.
Oguzhanyzc dedi: Teşekkürler komple sistemi test yapabileceğim bir program biliyorsanız önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Aida64 duymuştum o olabilir ya da ekran kartını test etmek istiyorsanız Furmark olabilir ama PSU'nuz iyiyse yapın.