Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Araba hibrit olmak zorunda sizce 1.8-2M TL'ye daha iyi hibrit araçlar var mıdır? Sizce 1.8 gibi fiyata alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Araba hibrit olmak zorunda sizce 1.8-2M TL'ye daha iyi hibrit araçlar var mıdır? Sizce 1.8 gibi fiyata alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.220 Çözümler 6 20 Ağustos 2024 #2 Zyetwy dedi: Araba hibrit olmak zorunda sizce 1.8-2M TL'ye daha iyi hibrit araçlar var mıdır? Sizce 1.8 gibi fiyata alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde alinir ama ulkemizde servisleri ya da yedek parca durumu nedir bilmiyorum.
Zyetwy dedi: Araba hibrit olmak zorunda sizce 1.8-2M TL'ye daha iyi hibrit araçlar var mıdır? Sizce 1.8 gibi fiyata alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde alinir ama ulkemizde servisleri ya da yedek parca durumu nedir bilmiyorum.
gamesense Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer USA 20 Ağustos 2024 #3 nwc00 dedi: Normalde alinir ama ulkemizde servisleri ya da yedek parca durumu nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Servisi Toyota
nwc00 dedi: Normalde alinir ama ulkemizde servisleri ya da yedek parca durumu nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Servisi Toyota
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.220 Çözümler 6 20 Ağustos 2024 #4 gamesense dedi: Servisi Toyota Genişletmek için tıkla... Bilgi icin tesekkurler, o zaman yedek parca durumu iyiyse kesinlikle alinir, BYD dunyanin en iyi elektrikli otomobil bataryasi ureticilerinden diye biliyorum ve bence basarili.
gamesense dedi: Servisi Toyota Genişletmek için tıkla... Bilgi icin tesekkurler, o zaman yedek parca durumu iyiyse kesinlikle alinir, BYD dunyanin en iyi elektrikli otomobil bataryasi ureticilerinden diye biliyorum ve bence basarili.
E Eren Gök Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #5 Arabayı bende takip ediyorum, Türkiyeye kendi fabrikasını kuracak ozaman alınır bence.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #6 Eren Gök dedi: Arabayı bende takip ediyorum, Türkiyeye kendi fabrikasını kuracak ozaman alınır bence. Genişletmek için tıkla... Evet ondan dolayı da düşünüyorum. Başka hibrit ne önerirsiniz? Yoksa byd iyi midir? Ayrıca cherry gibi 2. elde sorun olur mu?
Eren Gök dedi: Arabayı bende takip ediyorum, Türkiyeye kendi fabrikasını kuracak ozaman alınır bence. Genişletmek için tıkla... Evet ondan dolayı da düşünüyorum. Başka hibrit ne önerirsiniz? Yoksa byd iyi midir? Ayrıca cherry gibi 2. elde sorun olur mu?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.220 Çözümler 6 20 Ağustos 2024 #7 Eren Gök dedi: Arabayı bende takip ediyorum, Türkiyeye kendi fabrikasını kuracak ozaman alınır bence. Genişletmek için tıkla... Askiya alindi diye biliyorum, chatgpt'den de baktim simdi sanirim askiya alinmis. Zyetwy dedi: Evet ondan dolayı da düşünüyorum. Başka hibrit ne önerirsiniz? Yoksa byd iyi midir? Ayrıca cherry gibi 2. elde sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... BYD iyidir ama alternatif olarak Corolla Cross bakabilirsiniz.
Eren Gök dedi: Arabayı bende takip ediyorum, Türkiyeye kendi fabrikasını kuracak ozaman alınır bence. Genişletmek için tıkla... Askiya alindi diye biliyorum, chatgpt'den de baktim simdi sanirim askiya alinmis. Zyetwy dedi: Evet ondan dolayı da düşünüyorum. Başka hibrit ne önerirsiniz? Yoksa byd iyi midir? Ayrıca cherry gibi 2. elde sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... BYD iyidir ama alternatif olarak Corolla Cross bakabilirsiniz.
Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #8 nwc00 dedi: Askiya alindi diye biliyorum, chatgpt'den de baktim simdi sanirim askiya alinmis. BYD iyidir ama alternatif olarak Corolla Cross bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam corolla crossa geçen baktım. Vazgeçtim.
nwc00 dedi: Askiya alindi diye biliyorum, chatgpt'den de baktim simdi sanirim askiya alinmis. BYD iyidir ama alternatif olarak Corolla Cross bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam corolla crossa geçen baktım. Vazgeçtim.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.220 Çözümler 6 21 Ağustos 2024 #9 Zyetwy dedi: Hocam corolla crossa geçen baktım. Vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Tam SUV hissiyati yok bence.
Zyetwy dedi: Hocam corolla crossa geçen baktım. Vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Tam SUV hissiyati yok bence.