BYD Seal U DM-I alınır mı?

Espera

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar BYD hibrit için şu an 0 fiyatı 1 milyon 900bin. Daha önce kullanan var mı? Siz olsanız bu fiyata alır mısınız yoksa başka bir arabaya mı yönelirsiniz? Başka araba düşünüyorsanız bile bu ne olurdu? ( bu fiyata ve güncel 0'a yakın bir araba önerisi )

Son olarak sahibinden baktığımda 25-30 tane ilan çıkıyor ve fiyatları orada da 1.900 civarı girmişler. Sizce ileride satmaya kalktığımızda ne kadar eder? Çok fazla bir değer kaybı yaşar mı? ( Türkiye'de de fabrika açacağını göz önüne alınca çok fazla parça sıkıntısı yaşanmaz diye düşünüyorum ama TOGG gibi 1.800 verip 1.300'e de falan da satmak istemiyorum 2. eli ne olur sizce?)

Merhaba,

Tanıdığım bir abi aldı. Araçtan genel olarak memnun, motor aslında jeneratör mantığıyla çalışıyor. Elektrik bittikçe motor çalışarak bataryaları şarj ediyor.

Ben aracımı uzun yolda tercih ediyorum ve bu uzun yollar genellikle bayram tatillerinde oluyor. Dizel olan aracımda depomu dolduruyorum. 1000 km hiç durmadan hareket edebiliyorum. Kendimi güvende hissediyorum.

Malesef elektrik/hybrid konusunda halen çekincelerim mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…