BYD SEAL U DM-i alınır mı?

BORİS_PMP

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar babam araba almak istiyor ve bu aracı bir tanıdığımız aldı. Babam da bu aracı sevdi galiba, onu araştırıyor. Sizce araba nasıldır, alınır mı? Bir de hiç şarj etmeye gerek var mı? Araba tasarımını cidden çok beğendim ve de bu fiyata böyle bir 0 araba almak gayet güzel gibi ama bazen uzun yola çıkıyoruz, şarj yeri bazı yerlerde olmuyor. Sürekli şarja takmak gerekli mi? Kendi kendine şarj oluyor diyorlar ama ben tam anlamadığım için size soruyorum. Var mı aramızda alan biri bu araçtan? Varsa düşüncelerini yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa her ne kadar alttan alttan karalama kampanyası yapmaya çalışsa da alınabilecek en iyi elektrikli araç şu an BYD araçlarıdır.

Kendi kendine şarj olayını BYD'de pek bilmiyorum ama muhtemelen aynıdır (Tesla'dan biliyorum ama BYD'de aynı mı emin değilim) ayağınızı gazdan çektiğinizde frene basmış gibi olur ve rejenerasyon yapar. Bu da daha uzun menzil sunar ama uzun yollarda pek işe yaramaz, şarj işi ise zaten artık neredeyse her yerde var şarj çok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sürekli uzun yola gidiyorsanız elektrikli pek iyi bir seçim olmaz gibi.

Bildiğim kadarıyla benzinli motor elektrikli motoru şarj etmeye yarıyor. Yani uzun yoldayken batarya azalınca benzinli motor devreye giriyor ve bir nevi benzini elektriğe çevirmiş oluyor. Fakat hiç şarj etmeden kullanılabilir mi emin değilim.

Elektrik bitince içten yanmalı motoru yetersiz kalıyor diye biliyorum. Şehiriçi çok sıkıntı olmayabilir fakat uzun yolda biterse performans açısından üzebilir.

EV modeli daha mantikli, eger biraz performansli kullanim seviyorsaniz elektrik motoru bitince elektrikli motor baya agir kaliyor ama normal kullanirsaniz kolay kolay bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…