Byd Seal U DM-i TR'ye ne zaman gelir?

syredbey

Centipat
Daha fazla  
Byd seal u DM-i otomobili Türkiye'ye ne zaman gelecek? Sizce geldiğinde hangi fiyat bandında ne olacak? Bu fiyat bandında siz hangi modeli tercih ederdiniz?

Merhaba şu an 2.el 2.100e falan cok rahat bulursun ama o parayi vermem. Zaten cogu kisi vermemiş. Cok az araç var. Şimdi ÖTV indirimi falan konuşuluyor bayiye gittik test sürüsü yaptik araba güzel teknolojik ileride neolur bilemeyiz şimdi ama ÖTV indirimi haberlerinden sonra tavırları çok degişmiş. İlk başta farkli sonra farkli konuşuyorlar. Aldigim bilgilere göre araç Eylül'de gelecek 1milyon kapora alıyorlar aracin fiyatı da 1.9 m olacakmış. Yav dedik 1milyon kapora nedir onu gectim ÖTV indirimi nerede hani 1.6 olacakti? Yok dedi öyle bir şey cevabimiz bu siz bilirsiniz deyip gönderdiler. Yanlış anlamasinlar ama o araç 1.9 edecek arac degil o kadar ÖTV indirimi oluyor bayi cebe indirecek belli ki ama ben o paraya kimsenin almiyacaginı dusunugorum cunku Cherry yüksekten Cherry alanlar pişman oldu. 2. elde satamıyorlar. Byd hizli güzel giriş yapma istiyotsa bir sürü araba getirsin 1.6mden satsin hem piyasayi yıksın hem kendi 1 numara olsun ama bayiden böyle bir şey yapmak istemediklerini anladim umarim byd kendilerine düzgün bir Türk yetkili bulur kordine eder.

Byd seal u DM-i otomobili Türkiye'ye ne zaman gelecek? Sizce geldiğinde hangi fiyat bandında ne olacak? Bu fiyat bandında siz hangi modeli tercih ederdiniz?
1.6 milyona ise guzel arac ama 1.9 milyona cok farkli secenekler var en basta arkadan itisli Tesla. BYD ne kadar Dunya capinda iyi bir elektrikli otomobil markasi da olsa ulkemizde fazla bayiisi bile yok henuz. Biraz daha kendini tanitmasi gerekiyor, yoksa cok satis yapamaz. Ne kadar buyuk bir marka oldugunu arastiran bilir, arastirmayan adam yanina bile yaklasmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…