Emredemo Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2025 #1 ByeDPI'ın mobil versiyonu olduğunu duydum. Arkadaşımın Proton VPN’si var, interneti çok yavaşlatıyor + bazen kendi kendine kapanıyormuş. Eğer güvenliyse onu önereceğim. Bir de başka mobil DNS değiştirici varsa yazar mısınız?
ByeDPI'ın mobil versiyonu olduğunu duydum. Arkadaşımın Proton VPN’si var, interneti çok yavaşlatıyor + bazen kendi kendine kapanıyormuş. Eğer güvenliyse onu önereceğim. Bir de başka mobil DNS değiştirici varsa yazar mısınız?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.951 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 Emredemo dedi: Bir de başka mobil DNS değiştirici varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Intra kullanabilirsiniz, DNS manipülatördür. İnterneti yavaşlatmaz ve girmenizi sağlar.
Emredemo dedi: Bir de başka mobil DNS değiştirici varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Intra kullanabilirsiniz, DNS manipülatördür. İnterneti yavaşlatmaz ve girmenizi sağlar.
Y yastik10 Picopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #3 Açık kaynaklı, ben kullanıyorum.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.700 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 Sıkıntı yok yapıştır. Command line aktif et ve -r 1+s değerini command line arguments kısmına ekle. 4:11 de ByeDPI'ı gösteriyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sıkıntı yok yapıştır. Command line aktif et ve -r 1+s değerini command line arguments kısmına ekle. 4:11 de ByeDPI'ı gösteriyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.921 Çözümler 39 Yer New York 1 Ağustos 2025 #5 Güvenilir.
Emredemo Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2025 #6 Sağ olun yanıtlar için