Rehber ByeDPI ile DPI sansürünü aşmak (GoodbyeDPI alternatifi)

ByeDPI sistem geneli çalışmadığı için başka yerleri etkilemez. YogaDNS ise sadece DNS ile ilgilidir o da etki etmez.
Teşekkür ederim hocam.

Bu hatayı nasıl çözebilirim? byedpi service install yapmaya çalışırken aldım.

Dosya Ekleri

• 1748638348131.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 31
Servis olarak yükleme sorununu çözmek yerine ByeDPI ve Proxifyre programlarını tek yerden kontrol etmeyi sağlayan ByeDPI Manager var. Onu kullanıp sistem açılışına ekleyebilirsin. Önceden indirdiğin ByeDPI ve Proxifyre'i kaldır, bunu kullan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

selamlar hocam discord uygulamasına şu - dns- i kullan demek mümkünse çok süper olucak lakin ben tarayıcı üzerinden dns adresi girdim yani yoga dns 'i aradan çıkarttım dns 'i ve byedpi i sadece tarayıcıda kulanacak biçime getirmiş oldum hocam goodbyedpi da dns ayarlı geldiği için online oyunlardan soğumuştum lakin azda olsa ping i yukarı çekiyordu şuan anladığım kadarıyla byedpi bize dns ayarı yapma özgürlüğü veriyor o halde bende varsayılan dns'imi sistemde kullanabilirim discord da çok girip kullandığım birşey değil lakin baya çözdük sayende

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    60 KB · Görüntüleme: 29
GoodbyeDPI'ın oyunlara etki etmesinin sebebi DNS yüzünden değil de DPI atlatmak için paketlerde oynama yaptığından dolayıdır. Siz bir YogaDNS'i kullanın oyunlarda etkisine bakın, sadece DNS değiştirmekle ping artacağını sanmıyorum, DNS sadece şu domain'in IP adresi nedir diye DNS çözümleyiciye sormaktan ibaret.

Eğer YogaDNS'in oyunlara ters etkisi olursa başka çözümler var aklımda.

merhaba hocam yukarıda sorduğum sorunun cevabını youtube kanalınızda denk geldim;
çözüm için teşekkürler...

ayrıca hangi tarafta daha aktifsiniz youtube burası veya başka bir forum ? burda sizi tesadüf buldum youtube'ta takip ediyorum

dns'i spesifik istememin sebebide google' bu aralar eskiye nazaran daha fazla olağan dışı trafik algılama yapması ve özellikle sarı site insta X gibi sitelerde çok fazla doğrulama yapıyordum. normalde chrome'da çerezler eklenti yoksa silinmez ve bu tarz sorunlar pek çıkmaz firefox ta yaptığım ayarlarda kapattığımda çerezler otomatik silindiği için can sıkıcı oluyordu şuan muhteşem ötesi oldu artık format atmak için 4-5 kere düşünürüm baya config girdik )

Rica ederim, domain bazlı DNS videosuna denk geldin sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulamaya özel DPI çözümü ve Domain'e özel DNS iyi bir ikili oldu gerçekten de, sistemin geri kalanına sıfır etki.

Şurada daha aktifim diyebileceğim bir durum yok, YouTube'a yorum geldikçe bakıyorum, burayı da sık sık kontrol ediyorum her gün.

Bu arada YogaDNS'i sadece Discord ve Roblox'da geçerli olacak şekilde yapılandırmak için Discord ve Roblox için hostnames ekleyeyim.

Kod:
*.discord.*;*.discordapp.*;*.roblox.*;*.rbxcdn.*;*.robloxapi.*;*.rbxtrk.*;*.rbxgate.*;*.rbxasset.*;*.rbxassetid.*;*.rbxephemeral.*;*.rbxpush.*

Son düzenleme:
teşekkürler hocam bu yoga dns gerçekten çok iyi bende bu süreçte biraz sistemi update yaptım...
ana modemi değiştirdim biraz dalgalanma yapıyordu.
şöyle bişey oldu ana modem wifi kapalı----> router (normal ayarlar wifi açık)-------> 2. router (kaspersky vpn ekli)..
eğer daha önceki gibi twitter veya youtube yavaşlatılır veya engellense bile hiç bi şekilde etkilenmeyeceğim çünkü smart tv'de youtube açılmıyordu çok sıkıntı çekmiştim

Edit: bu kaspersky vpn çok başarılı değil tavsiye etmem router'a daha önceden bir wgcf profili oluşturmuştum onu giriş yaptım şimdilik çalışıyor bakalım fakat dosyayı nasıl oluşturduğumu hatırmalıyorum sizin wgcf anlatımınızı bir ara inceleyeceğim.. o engelleme sırasında kaspersky iyi diye bir kaç yorum okumuştum ucuza gelmişti lakin pek bir işe yaramadı.. sanki
ücretsiz sistem ücretli sistemden daha iyi çalışıyor ama tekrar ne zaman profil oluşturmak gerekiyor veya sınırsız çalışıyor mu onlarla ilgili bilgim yok kurduğum sistemde 3. router'a aslında ihtiyaç yoktu lakin ana modem turksat wifi'si kötü o yüzden tünelleme yapmamak için biraz abarttık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…