ByeDPI kapalı olsa dahi Epic Games'i açamıyorum. VPN ile açmayı başardım fakat bu sefer de ping sorunum oluyor. Arkadaşlarım sadece GoodbyeDPI kullanırken ben ByeDPI'ın yanı sıra yongadns ve kendi içine entegre edilmiş proxifyre olmadan Discord'a giremiyorum. Bu üç program olmasına rağmen yine de birçok engeli aşamıyorum; en basitinden Roblox.
Mümkünse GoodbyeDPI için de ayrıyeten yardımcı olmanızı isterim.
Hocam şunu bi deneyin olmazsa tekrar yazın.
CMD veya görev yöneticisinden GoodByeDPI’yi kapat
Ardından Epic Games Launcher’ı aç → yüklenirse sorun doğrudan onunla ilgili Çalışıyorsa: Epic Games, bu programla gelen trafiği "bozuk" veya "manipüle edilmiş" sayıyor olabilir.
Epic Games'i silip yükledim fakat durum aynı. Arkada herhangi bir DPI, DNS veya Proxy programı çalışmıyor. DNS ve ağ ayarlarını olabildiğince sıfırladım ama nafile.
Eki Görüntüle 2549908
Epic Games'i silip yükledim fakat durum aynı. Arkada herhangi bir DPI, DNS veya Proxy programı çalışmıyor. DNS ve ağ ayarlarını olabildiğince sıfırladım ama nafile.
Nedendir bilmiyorum fakat GoodbyeDPI sorunsuz bir şekilde çalışıyor gibi gözükse de vazifesini yerine getiremiyor. Zaten o yüzden ByeDPI kullanıyordum.
Nedendir bilmiyorum fakat GoodbyeDPI sorunsuz bir şekilde çalışıyor gibi gözükse de vazifesini yerine getiremiyor. Zaten o yüzden byedpı kullanıyordum.
Hocam tam tersi byedpı daha sorunlu goodbyeDPI bende kullanıyorum bende bir sorun olmuyor sorunun çözülmesini istiyorsanız byedpi silip GoodbyeDPI kurun.