Samedcglr Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar her yer para kesiyor. ByNoGame tam olarak para yükledim 50 kuruşum eksik ininal kullanıyorum. Bunu bir şekilde geçemem mi?
Merhaba arkadaşlar her yer para kesiyor. ByNoGame tam olarak para yükledim 50 kuruşum eksik ininal kullanıyorum. Bunu bir şekilde geçemem mi?
Sesko02 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 507 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Samedcglr dedi: Merhaba arkadaşlar, her yer para kesiyor. ByNoGame tam olarak para yükledim 50 kuruşum eksik ininal kullanıyorum. Bunu bir şekilde geçemem mi? Genişletmek için tıkla... ByNoGame 50 kuruşunu almıştır itemsatışdada öyle bençe böyledir.
Samedcglr dedi: Merhaba arkadaşlar, her yer para kesiyor. ByNoGame tam olarak para yükledim 50 kuruşum eksik ininal kullanıyorum. Bunu bir şekilde geçemem mi? Genişletmek için tıkla... ByNoGame 50 kuruşunu almıştır itemsatışdada öyle bençe böyledir.