Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 ByNoGame alışveriş için T.C. doğrulama gerekli mi? Teşekkür ederim.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #2 Gerekli diye biliyorum zaten alışveriş yaptığında doğrulama isterse gereklidir.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #3 Crvena Zvezda dedi: Gerekli diye biliyorum zaten alışveriş yaptığında doğrulama isterse gereklidir. Genişletmek için tıkla... Alışveriş yaptım T.C. istemedi bende nereden T.C. eklicektim diye düşünüyordum
Crvena Zvezda dedi: Gerekli diye biliyorum zaten alışveriş yaptığında doğrulama isterse gereklidir. Genişletmek için tıkla... Alışveriş yaptım T.C. istemedi bende nereden T.C. eklicektim diye düşünüyordum
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #4 Emreex0 dedi: Alışveriş yaptım T.C. İstemedi bende nereden T.C. Eklicektim diye düşünüyordum Genişletmek için tıkla... Yapamazsan müşteri hizmetlerine kadar ilgileniyorlar dost.
Emreex0 dedi: Alışveriş yaptım T.C. İstemedi bende nereden T.C. Eklicektim diye düşünüyordum Genişletmek için tıkla... Yapamazsan müşteri hizmetlerine kadar ilgileniyorlar dost.