Çözüldü Bynogame bağış hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert Akkoç

Centipat
Arkadaşlar merhaba. İlk defa bir yayıncı ya bağış yapacaktım. Pek fazla bilgim yoktu ne olacak ya deyip tecrübesiz birşekilde bağış yapmaya çalıştım. Destekle tuşuna bastıktan sonra siparişler bölümü çıktı. Sanırım bu olmaması gerekiyordu. Daha sonra siparişi tamamla dedim ve ininal kartımı seçtim. Önüme bir ekran geldi tam ne yazdığını hatırlamıyorum. Komisyon sandım 1 TL girdim. Daha sonrasında işlemleri tamamladım ve önüme işleminiz gerçekleştirildi ekranı geldi. Bir hata var mı arkadaşlar çünkü yayıncıyla konuştum bağış gelmemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genelde çoğu yayıncı minimum bağışı 3 TL tutuyor. Siz minimum değerin altında bir değer girdiyseniz bağışını gözükmeyebilir.

Yayıncınin ana sayfasınin altında X TL ve üzeri bağışlar ekranda gözükür diye yazar. Bulamazsaniz yayincinin ismini verin ben bakayım.
Genelde çoğu yayıncı minimum bağışı 3 TL tutuyor. Siz minimum değerin altında bir değer girdiyseniz bağışını gözükmeyebilir.

Yayıncınin ana sayfasınin altında X TL ve üzeri bağışlar ekranda gözükür diye yazar. Bulamazsaniz yayincinin ismini verin ben bakayım.

Çözüm
Dostum yayıncılar genelde 3 TL ve üzeri bağışları yayın ekranında gösteriyor. 1 TL bağışı farketmemiş olabilir. Önerim bynogame a bakiye ekleyip bağış atın.

Haddime değil ama yayıncılara yardım etmek yerine bu bağışa daha çok ihtiyacı olanlara yardım etmenizi öneririm. Güzel İnsanlar
Haklısın dostum. Sadece sevdiğim bir yayıncı ydı. O yüzden attım. Bu önerin için teşekkürler, elimden geleni yapacağım.
Yardımınız için teşekkürler. Gördümki en az 3 TL bağışlar gözüküyormuş. Bu yüzden Benimde attığım bağış gözükmemiş.
Hepinize teşekkürler çok yardımcı oldunuz arkadaşlar. Sizin sayenizde içimdeki şüphe kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…