ByNoGame Epin satın alınmıyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar benim ByNoGame'de 51 TL bakiyem var. Ben epin almak istiyorum. Gidip satın alıp ve onayladıktan sonra hemen beni ana sayfaya atıyor ve epini satın alamıyorum. Canlı desteğe yazdım fakat ilgilenmediler.

Merhaba arkadaşlar benim ByNoGame'de 51 TL bakiyem var. Ben epin almak istiyorum. Gidip satın alıp ve onayladıktan sonra hemen beni ana sayfaya atıyor ve epini satın alamıyorum. Canlı desteğe yazdım fakat ilgilenmediler.
Öyle şey mi olur nasıl ilgilenmiyorlar? Sitede bir hata olabilir saatte bir deneyin.

Evet cidden çok şaşırdım. Ve şu an çok üzgünüm param boşa gidecek .
Denıyorum saate bir ama olmuyor. Şu an canlı desteğe tekrar yazdım.
Yine yardımcı olmazlar ise basın şikayet var sitesine nasıl ilgileniyorlar.

Evet. Ama dediği adımlar yok Online işlemlerde.
Bakıyorum bende. Hocam tt mobile girin faturalarıma basın orada ödeme yapılmış ise ödeme tutarı ile yazar onun üstüne tıklayın.
He birde hocam hangi ay aldıysanız onun üstüne tıklayın geçmiş faturalardan orada aşşağı inin orada yazar ne ödeme yaptığın.

Resim atar mısınız hocam rica etsem.

Resim atar mısınız hocam rica etsem.
Hocam şuan atamıyorum bir daha anlatayım. Şimdi faturalarıma girin sonra hangi ay satın aldıysanız onun üzerine tıklayın faturanın. Sonra orada neler yaptığın gözükecektir ödeme konuşma falan ve ücretleri de yazacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…