PuffyVas Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 ByNoGame üzerinden Gpay e-pin aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kod nerede ve kodu nereye yazacağım?
ByNoGame üzerinden Gpay e-pin aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kod nerede ve kodu nereye yazacağım?
Just7 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 Gpay ödeme sistemi aldığın kod ile internetten bir şeyler satın alabilirsin.
kinqofkinq12 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 355 Çözümler 2 8 Mayıs 2025 #3 Hocam kodu kullanabildiniz mi bende kullanamadım daha PuffyVas dedi: ByNoGame üzerinden Gpay e-pin aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kod nerede ve kodu nereye yazacağım? Genişletmek için tıkla...
Hocam kodu kullanabildiniz mi bende kullanamadım daha PuffyVas dedi: ByNoGame üzerinden Gpay e-pin aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kod nerede ve kodu nereye yazacağım? Genişletmek için tıkla...
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.430 Çözümler 5 4 Ekim 2025 #4 Kullanabildiniz mi? kinqofkinq12 dedi: Hocam kodu kullanabildiniz mi bende kullanamadım daha Genişletmek için tıkla...
Kullanabildiniz mi? kinqofkinq12 dedi: Hocam kodu kullanabildiniz mi bende kullanamadım daha Genişletmek için tıkla...
kinqofkinq12 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 355 Çözümler 2 Cuma 00:40 #5 Evou dedi: Kullanabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok kullanamadım