AŞUWA.mirzabey66
Hectopat
Merhaba, seviye atlayınca sg 553 Integra'le düştü. Bu skini ByNoGame'de satmak istiyorum, ByNoGame güvenilir midir? Parayı karta çekebilir miyim? İlanı kaç liradan koymalıyım? ByNoGame dışında nasıl nakite dönüştürebilirim?
Sizce ilanı kaçtan koymayılıyım ? ByNoGame'de en son 1200 küsüre satılmış ama toplulukta 1750TL bu farkın sebebi nedir?Evet güvenilir fakat belli bir komisyon alıyor.
Merhaba, seviye atlayınca sg 553 ıntegra'le düştü. Bu skini ByNoGame'de satmak istiyorum, ByNoGame güvenilir midir? Parayı karta çekebilir miyim? İlanı kaç liradan koymalıyım? ByNoGame dışında nasıl nakite dönüştürebilirim?
Sizce ilanı kaçtan koymayılıyım? ByNoGame'de en son 1200 küsure satılmış ama toplulukta 1750TL bu farkın sebebi nedir?
Çünkü pazarda 1700 TL'ye koyduğunda sana 1700 TL para gelmiyor, Steam komisyon alıyor, 1470 TL civarı para geliyor. 1200 TL'den koy ByNoGame'e.Sizce ilanı kaçtan koymalıyım? ByNoGame'de en son 1200 küsüre satılmış ama toplulukta 1750 TL bu farkın sebebi nedir?
Evet 50 dolarlık skin satmıştımMerhaba, seviye atlayınca sg 553 Integra'le düştü. Bu skini ByNoGame'de satmak istiyorum, ByNoGame güvenilir midir? Parayı karta çekebilir miyim? İlanı kaç liradan koymalıyım? ByNoGame dışında nasıl nakite dönüştürebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.