ByNoGame olmadan Steam cüzdan nasıl nakite çevrilir?

İsimsiz0078

Decapat
ByNoGame bize sat kısmindan çok düşük teklif veriyor. İlan da eklesem hep orada çevrimiçi olamıyorum. ByNoGame olmadan nasıl yaparım?

ByNoGame bize sat kısmindan çok düşük teklif veriyor. İlan da eklesem hep orada çevrimiçi olamıyorum. ByNoGame olmadan nasıl yaparım?
Bir yerde oyun alıp iade etmek diye bir şey görmüştüm. Doğruluğunu bilmiyourum.

CS:GO skini satacağım hocam.

Skin ise yine en mantıklısı üçüncü taraf satış sitelerini kullanmak oluyor. Öbür türlü aracı bir site olmadan iki taraf da birbirine güvenemez ya da dolandırıcılık girişimi olur. Burada satın desem minimum 1 yıllık üyelik ve 500 mesaj gerekiyor. Pek seçeneğiniz yok gibi.

Hocam bir yerde Steam cüzdan kodu satabilirsin. Diye duymuştum. O nasıl oluyor hocam siz biliyor musunuz?

Hocam bir yerde Steam cüzdan kodu satabilirsin. Diye duymuştum. O nasıl oluyor hocam siz biliyor musunuz?
50 TL'lik cüzdan kodunu siz 40 TL karşılığında hediye olarak kişiye gönderiyorsunuz. İndirimli şekilde bakiye transferi.

Hocam bir yerde Steam cüzdan kodu satabilirsin diye duymuştum. O nasıl oluyor hocam siz biliyor musunuz?

Sanırım Steam hediye kartından bahsediyorsunuz. Öyle de olmaz, hediye kartları Steam cüzdan bakiyesi ile gönderilemiyor, direkt kart ile ödemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…