Y Yoscen Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 280 6 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar 26 Ocak 2024 de ByNoGame'den bir satıcıdan Steam key aldım fakat 5 Şubat 2024 de keyim iptal edilmiş bu konuda ne yapmam gerekiyor? Satıcıyla nasıl iletişime geçeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2024
Arkadaşlar 26 Ocak 2024 de ByNoGame'den bir satıcıdan Steam key aldım fakat 5 Şubat 2024 de keyim iptal edilmiş bu konuda ne yapmam gerekiyor? Satıcıyla nasıl iletişime geçeceğim?
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #2 Satıcı ile değil destek ile iletişime geç ilk önce.
Y Yoscen Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 280 6 Şubat 2024 #3 Oldus dedi: Satıcı ile değil destek ile iletişime geç ilk önce. Genişletmek için tıkla... Az önce talep oluşturdum umarım bir işe yarar resmen dolandırıcılık böyle bir sayfanın böyle satıcılara izin vermemesi gerekir.
Oldus dedi: Satıcı ile değil destek ile iletişime geç ilk önce. Genişletmek için tıkla... Az önce talep oluşturdum umarım bir işe yarar resmen dolandırıcılık böyle bir sayfanın böyle satıcılara izin vermemesi gerekir.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #4 Yoscen dedi: Az önce talep oluşturdum umarım bir işe yarar resmen dolandırıcılık böyle bir sayfanın böyle satıcılara izin vermemesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Doğru.
Yoscen dedi: Az önce talep oluşturdum umarım bir işe yarar resmen dolandırıcılık böyle bir sayfanın böyle satıcılara izin vermemesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Doğru.