nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 826 Çözümler 1 25 Mart 2025 #1 Genelde CS skinleri falan satıyorum elde ettiğim geliri kartıma çekip kullanıyorum, bir sıkıntı olur mu?
Genelde CS skinleri falan satıyorum elde ettiğim geliri kartıma çekip kullanıyorum, bir sıkıntı olur mu?
A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #2 Yok hocam sorun olmaz diye biliyorum.
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 826 Çözümler 1 25 Mart 2025 #3 Akif baba qiyana dedi: Yok hocam sorun olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani ayda maksimum 10k falan çekiyorum daha reşit değilim sıkıntı olur mu ileride çok kafama takılıyor
Akif baba qiyana dedi: Yok hocam sorun olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani ayda maksimum 10k falan çekiyorum daha reşit değilim sıkıntı olur mu ileride çok kafama takılıyor
A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 nickimi kedi7 dedi: Yani ayda maksimum 10k falan çekiyorum daha reşit değilim sıkıntı olur mu ileride çok kafama takılıyor Genişletmek için tıkla... Yok hocam milyonlar kaldıranlar var devam bol kazançlar.
nickimi kedi7 dedi: Yani ayda maksimum 10k falan çekiyorum daha reşit değilim sıkıntı olur mu ileride çok kafama takılıyor Genişletmek için tıkla... Yok hocam milyonlar kaldıranlar var devam bol kazançlar.
popbob Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #5 18 olunca en yakın vergi dairesine makul sınırları geçmediği için vergilendirmeye tabii olmadığınıza dair dilekçe vermeniz gerekiyor.
18 olunca en yakın vergi dairesine makul sınırları geçmediği için vergilendirmeye tabii olmadığınıza dair dilekçe vermeniz gerekiyor.