ByNoGame T.C. Kimlik istiyor

Ciri Riannon

Decapat
Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar ki alışverişlerimde T.C. Kimlik istemiyordu fakat sanırım artık güvenlik amaçlı olarak istiyor. Vermemde bir sakınca olur mu, güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki güvenli, TC Kimlik No zorunlu olarak istenmek durumunda.

Bir sakınca olmaz ByNoGame gayet güvenilir bir site içinde hiçbir şüphe bulunmasın.

Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar ki alışverişlerimde T.C. Kimlik istemiyordu fakat sanırım artık güvenlik amaçlı olarak istiyor. Vermemde bir sakınca olur mu, güvenilir mi?

Satış sırasında birisini dolandırmamanız için istiyor diye biliyorum. 1-2 sene önce ben vermiştim hala başıma bir şey gelmedi.

GameSatış ve oyunfor kadar halleri kötü olmasa da çalınmalara ve dolandırıcılığa karşı yapılmış bir hareket olduğunu düşünüyorum. Kısaca sakıncası yoktur.

Herkesten istiyor ve güvenli ne yapsın koskoca şirket sizin kimliğinizi bu kadar korkak olmazına gerek yok

Verebilirsiniz rahatlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…