Arkadaşlar benim aklımda bir plan var ama uygulayabileceğim bir şey mi pek bilgim yok.
Bildiğiniz üzere "ByNoGame" üzerinde CS:GO eşyalarını ucuza alabiliyoruz. Eğer oradan eşya alıp Steam üzerinde satarsak ve Steam bakiyemizle hediye oyun alıp "G2A" üzerinde satma şansımız mümkün mü yani? Kısa vadede çok karlı olmasa da uzun vadede belki karlı olabilir.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Steam satılan eşyalardan %20 komisyon alıyor. G2A'de belli bir komisyon alıyor. Yani kârdan çok zarar edeceksiniz. Buna benzer bir yöntemle Steam bakiyesi şişirme yöntemi var aslında. Zamanı geldiği zaman konu açıp nasıl yaptığımı anlatacağım.
Steam satılan eşyalardan %20 komisyon alıyor. G2A'de belli bir komisyon alıyor. Yani kârdan çok zarar edeceksiniz. Buna benzer bir yöntemle Steam bakiyesi şişirme yöntemi var aslında. Zamanı geldiği zaman konu açıp nasıl yaptığımı anlatacağım.
Ben %20 diye hatırlıyordum, değişmiş ya da yanlış hatırlıyor da olabilirim. G2A ne kadar alıyor bilmiyorum ama, hem steam hem G2A birleşince fazlasıyla zarar edersiniz.
Ben %20 diye hatırlıyordum, değişmiş ya da yanlış hatırlıyor da olabilirim. G2A ne kadar alıyor bilmiyorum ama, hem steam hem G2A birleşince fazlasıyla zarar edersiniz.
Aslında aklıma başka bir şey geldi . Benim abim yurtdışında yaşıyor. Steam hesabımla Kanada'da giriş yapıp "Paypal" üzerinden parayı zarar etmeden nakite çevirme şansı var mı ?
Aslında aklıma başka bir şey geldi . Benim abim yurtdışında yaşıyor. Steam hesabımla Kanada'da giriş yapıp "Paypal" üzerinden parayı zarar etmeden nakite çevirme şansı var mı ?
Şöyle söyleyeyim bazı yabancı sitelerde "DMARKET" gibi sitelerde eşya fiyatları "ByNoGame" üzerindeki eşyalardan daha pahalı oluyor.Yani "ByNoGame" üzerinden alış yapıp "DMARKET" üzerinde satmak mesela.