P pogacas Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 İyi günler, ben ByNoGame üzerinden CS2 itemi satmak istiyorum elde ettiğim kazançlardan bir vergi vermem gerekli mi?
İyi günler, ben ByNoGame üzerinden CS2 itemi satmak istiyorum elde ettiğim kazançlardan bir vergi vermem gerekli mi?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 19 Haziran 2024 #2 Bakiyeyi direkt olarak kartına çekebilirsin, bir sorun çıkmaz.
P pogacas Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 Yszuf dedi: Bakiyeyi direkt olarak kartına çekebilirsin, bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Aylık belli bir para gelir elde ediyorsam yani düzenli gelir alıyorsam bana vergi ödemem gerektiğini söylediler.
Yszuf dedi: Bakiyeyi direkt olarak kartına çekebilirsin, bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Aylık belli bir para gelir elde ediyorsam yani düzenli gelir alıyorsam bana vergi ödemem gerektiğini söylediler.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 19 Haziran 2024 #4 pogacas dedi: Aylık belli bir para gelir elde ediyorsam yani düzenli gelir alıyorsam bana vergi ödemem gerektiğini söylediler. Genişletmek için tıkla... O kadar düşük bütçeli şeylerde sorun çıkmaz.
pogacas dedi: Aylık belli bir para gelir elde ediyorsam yani düzenli gelir alıyorsam bana vergi ödemem gerektiğini söylediler. Genişletmek için tıkla... O kadar düşük bütçeli şeylerde sorun çıkmaz.