CS skini sattığım zaman para direkt hesaba geçecek mi? Kazancımı neden 8 gün sonunda alıyorum diye bir şey gördüm. Skini direkt ByNoGame'ye satmayı düşünüyorum yine bekletir mi?
Satıcı işlemi 7 gün içinde geri çekebildiği için parayı 8 gün (7+1) sonrasında veriyor. ByNoGame'e de satsanız yine de bekletir.
SATICI, bu 7+1 günlük süre içinde takası geri çekebilmesi mümkün olduğu için ByNoGame Alıcı Koruması ve oluşturduk ve ALICI’dan tahsil ettiğimiz tutarı bu sürenin sonuna dek SATICI’ya aktarmak üzere ByNoGame Güvenli Havuzunda bekletiyoruz.
Satıcı işlemi 7 gün içinde geri çekebildiği için parayı 8 gün (7+1) sonrasında veriyor. ByNoGame'e de satsanız yine de bekletir.
SATICI, bu 7+1 günlük süre içinde takası geri çekebilmesi mümkün olduğu için ByNoGame Alıcı Koruması ve oluşturduk ve ALICI’dan tahsil ettiğimiz tutarı bu sürenin sonuna dek SATICI’ya aktarmak üzere ByNoGame Güvenli Havuzunda bekletiyoruz.
Para ByNoGame bakiyenize "Bekleyen Bakiye" olarak geçer. Üstteki hocamın dediği gibi Steam'de artık takaslar 1 hafta içinde geri çekilebildiği için 7+1 gün de bekleme süresi veriyor. Sonrasında çekebiliyorsunuz.