ByNoGame vs İtemsatış

Talha1220

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12.Nesil İntel i5 12400F
Geforce RTX 3060
8+8 16 GB RAM
512 GB P3 SSD
Kasadan AWP krom topu eskimiş çıkardım. Bunu satmak istiyorum ama hangi site seçeceğimi karar veremedim gördüğüme göre item satış daha az komisyon alıyor ama hangisinden satmalıym yine de karar veremedim zaten sattıktan hemen sonra nakite çevireceğim.

Kasadan AWP krom topu eskimiş çıkardım. Bunu satmak istiyorum ama hangi site seçeceğimi karar veremedim gördüğüme göre item satış daha az komisyon alıyor ama hangisinden satmalıym yine de karar veremedim zaten sattıktan hemen sonra nakite çevireceğim.
İki siteye de ilan ekleyebilirsin, hangisinde tutturursan satarsın.

CS skinleri için önerim CSFloat olur eğer illaki Türk kökenli olsun diyorsan, ikisi de gayet güzel satış alanları ikisine de ilan açabilirsiniz.

İki siteye de ilan ekleyebilirsin, hangisinde tutturursan satarsın.

İyi fikir. Ama item satış biraz güvenlik sorunlu gibi duyduklarıma göre. ByNoGame'i seçtim. Yardımlarınız için sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı