bress.co Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Elimde bir 7 Plus var iCloud şifresini unutmuştum bazı programlarla SIM kartsız bypass yaptım ama telefon gereğinden fazla ısınıyor ve şarj su gibi gidiyor sizce bypasstan mı? Batarya yeni Deji batarya. Son düzenleme: 6 Eylül 2024
Elimde bir 7 Plus var iCloud şifresini unutmuştum bazı programlarla SIM kartsız bypass yaptım ama telefon gereğinden fazla ısınıyor ve şarj su gibi gidiyor sizce bypasstan mı? Batarya yeni Deji batarya.
Z zenix Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Selam, batarya yan sanayi mi orijinal Apple bataryası mı?
bress.co Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 zenix dedi: Selam, batarya yan sanayi mi orijinal Apple bataryası mı? Genişletmek için tıkla... Bataryam Deji batarya orjinal batarya değil
zenix dedi: Selam, batarya yan sanayi mi orijinal Apple bataryası mı? Genişletmek için tıkla... Bataryam Deji batarya orjinal batarya değil
Z zenix Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 bress.co dedi: Bataryam Deji batarya orijinal batarya değil. Genişletmek için tıkla... Çok yüksek ihtimalle batarya kaynaklı.
bress.co dedi: Bataryam Deji batarya orijinal batarya değil. Genişletmek için tıkla... Çok yüksek ihtimalle batarya kaynaklı.
bress.co Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 zenix dedi: Çok yüksek ihtimalle batarya kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Daha önce de farklı bir batarya vardı yine aynı şekilde ısınıyordu
zenix dedi: Çok yüksek ihtimalle batarya kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Daha önce de farklı bir batarya vardı yine aynı şekilde ısınıyordu