Bypass yöntemi kullanmadan Secure Boot'suz Windows 11 kurdum

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
BIOS'dan Secure Boot ayarını değiştiremiyorum diye "herhalde bir şey olmaz." diyerek Windows 11'i yükledim. Ben açık sanıyorum ama disabled yazmasına rağmen. Ama msinfodan baktığıma göre Secure Boot cidden de kapalı. Kapalıysa nasıl yükledim ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
Secure Boot kapalıyken yükleyebiliyorsunuz diye biliyorum.

Kurulum yaparken Secure Boot kapalı olmalı zaten eğer flash belleğinizi NTFS olarak yazdırdıysanız.

USB'nizi NTFS olarak yazdıysanız zaten Secure Boot açıkken USB'den boot edemezsiniz. Sanırım bu yüzden sorun olmamış, bende de Secure Boot açık mı değil mi bilmiyorum.

Bilmiyorum NTFS mi vardı ama muhtemelen NTFS'ydi.

Evet.
Rufus ile yazdırdınız değil mi? Eğer yazdırdıktan sonra herhangi bir ayar yapmadıysanız otomatik olarak NTFS olarak biçimlendiriyor USB'yi.

Rufus ile yazdırdınız değil mi? Eğer yazdırdıktan sonra herhangi bir ayar yapmadıysanız otomatik olarak NTFS olarak biçimlendiriyor USB'yi.
Evet değiştirmedim. Hatırladım şimdi zaten. Secure boot kapat uyarısı vermişti Rufus.

Evet değiştirmedim. Hatırladım şimdi zaten. Secure Boot kapat uyarısı vermişti Rufus.

Şu an BIOS'a bakarsan büyük ihtimal Secure Boot açılmıştır. Bende öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…