Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Nisan 2022 #1 Bytefence dosyası silinmiyor. Programın kendisi laptopta yok ama dosyası var. Arkada açık yazıyor ve mining virüsü olp olmadığından şüpheleniyorum. Dosya Ekleri 20220413_134624.jpg 140,4 KB · Görüntüleme: 56
Bytefence dosyası silinmiyor. Programın kendisi laptopta yok ama dosyası var. Arkada açık yazıyor ve mining virüsü olp olmadığından şüpheleniyorum.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 13 Nisan 2022 #2 Finn Mcmissile dedi: Bytefence dosyası silinmiyor. Programın kendisi laptopta yok ama dosyası var. Arkada açık yazıyor ve mining virüsü olp olmadığından şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden bu programla ilgili bir şey varsa görevi sonlandır öyle dene. Not: Bytefence Anti-Virüs programınıdır yani bu programı silen bir program bulmalısın ben bulamadım yani kendi sitesinde belki vardır başka yerlerden indirme sakın.
Finn Mcmissile dedi: Bytefence dosyası silinmiyor. Programın kendisi laptopta yok ama dosyası var. Arkada açık yazıyor ve mining virüsü olp olmadığından şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden bu programla ilgili bir şey varsa görevi sonlandır öyle dene. Not: Bytefence Anti-Virüs programınıdır yani bu programı silen bir program bulmalısın ben bulamadım yani kendi sitesinde belki vardır başka yerlerden indirme sakın.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Nisan 2022 #3 Malwarebyte indiirp sistemi taratın.